Solcellspaket med batteri

Installera Solpaneler i Jönköping

Hållbara energilösningar med energilagring

Gratis offert

Nyckelfärdigt solcellspaket

med solcellsbatterier! Solenergilagring

Är det perfekta valet för alla som vill ha lite solsken i sina liv! Oavsett om ditt mål är att minska elräkningarna, spara på energikostnaderna eller helt enkelt skydda miljön från skadliga utsläpp, har detta paket allt du behöver. Med ett imponerande utbud av solpaneler och växelriktare kommer du att kunna njuta av alla fördelar med ren energi utan några problem. Dessutom finns våra experttekniker på plats för att ge vägledning och stöd under hela installationsprocessen. Så vänta inte – investera i solcellspaket i Jönköping idag och börja omfamna ett hållbart liv med ett leende!

Få ett kostnadsfritt offertförslag på solceller

Grön & hållbar Solkraft – För en grönare planet! Tillsammans kan vi göra skillnad! För nästa generation!

Högsta kvalitet

Med Solceller i Jönköping så får du alltid riktigt låga priser och komponenter av mycket hög kvalitet – som håller länge och är anpassade för nordiskt klimat.

Prisvärda paneler

Alltid riktigt låga priser och komponenter av mycket hög kvalitet – som håller länge och är anpassade för nordiskt klimat.

Nöjd kundgaranti

Våra installatörer är erfarna och vi är ett tryggt alternativ för dig som vill investera i solceller i Jönköping.

Hitta rätt solcellslösning med solcellsbatterier och laddbox

Få en nyckelfärdig solcellspaket med solcellsbatterier för energilagring. Hållbar solkraft för en grönare planet!

Solceller Villa

Vi erbjuder nyckelfärdiga solcellspaket för villor, sommarstugor och verkstäder.

Solceller företag

Kompletta solcellspaket anpassade för företag, organisationer och industrier.

Solceller brf

Solcellssystem anpassade för bostadsrättsförening, flerfamiljshus och bostäder.

Solceller Lantbruk

Vi erbjuder kompletta solcellspaket för lantbruk, maskinverkstäder och gårdar.

Solceller Solpark

En mer storskalig solenergi. Solpaneler för solcellsparker och större anläggningar.

Solceller Jönköping

Tillför värde till våra kunder genom hållbarhet och innovation.

Undrar du vad ett nyckelfärdigt solcellspaket kostar? Vi tar fram ett kostnadsförslag till dig utifrån dina önskemål och preferenser på installation av solceller. Fyll i dina uppgifter – så återkommer vi till dig med en offert. 

Snabb & Effektiv hjälp

Konkurrenskraftiga priser

Hög Kvalitét & Leverans

Hög kundnöjdhet

Ansvarsförsäkring

UC Tryggt företag

Få en gratis offert inom 24 timmar när du fyller i detta formulär. Eller ring oss: 

Begär En Offert. 100% Kostnadsfritt Såklart!

Det finns inga för små eller enorma jobb, kontakta oss för en grön och hållbar energilösning

Jag vill bli kontaktad

Jag godkänner integritetspolicyn.

SOLCELLER FÖR VILLA & HUS

Installera solceller med batteri för din fastighet

Vill du vara oberoende av elpriserna och energibolagens prissättning? Och producera din egen solel genom solkraft på landsbygden eller stan? Vi erbjuder nyckelfärdiga och skräddarsydda solcellspaket och lösningar för privatpersoner. Det ger dig både ekonomisk frihet och möjlighet att göra vinst genom att sälja den överskottsel som produceras av din solcellsanläggning. Dessutom sänks din inkomstskatt med 60 cent för varje kilowattimme förnybar energi du säljer.

SOLCELLER FÖRETAG

Installera solcellspaket för företag

Vi har ägnat flera år åt att bekanta oss med solenergi och vi vill hjälpa dig att installera rätt och lönsammaste solcellssystem för ditt företag. Vi kommer att finnas där varje steg på vägen för att se till att ditt system installeras perfekt och ger optimal lönsamhet och hållbarhet. Och om ditt företag har specifika behov är vi alltid villiga att skräddarsy våra solcellslösningar utefter behov och förutsättningar.

SOLCELLER BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Installation solceller brf:er

Med en förståelse för de fördelar som solenergin ger och den nuvarande instabiliteten i många delar av världen blir det allt viktigare att kunna producera vår egen solenergi på ett hållbart sätt. Men är det klokt för bostadsrättsföreningar att ta saken i egna händer och producera sin egen solenergi? Runt om i Sverige bhar medlemmarna i bostadsrättsföreningar uppmärksammat miljöfrågorna mer och mer – särskilt när det gäller att installera solpaneler på bostadsrättsföreningarnas tak, intresset har aldrig varit så stort som nu.

INSTALLERA SOLPANELER FÖR SOLCELLSPARKER

Investera i solpark på större markytor

Solcellsparker är ett omfattande solcellssystem som placeras på marken i ett öppet område. Vårt företag tar hand om varje steg av installationen för dig, från början till slut samt underhållet längre fram. Dessutom tillhandahåller vi rätt och lönsammast solcellssystem som behövs efter behov – vilket ger stora besparingsmöjligheter och optimerad solcellspark som levererar hållbar och närproducerad solkraft. Det bästa med våra tjänster är att våra nyckelfärdiga solcellsanläggningar alltid är i drift – de genererar el nonstop oavsett om det är molnigt eller solen skiner!

SOLCELLER LANTBRUK

Installation solpanel och solceller lantbruk

Våra solcellslösningar har hjälpt många lantbruksägare att minska sina elräkningar genom att investera i hållbar och grön energi. Vi hjälper dig att välja den bästa typen av investering för dina behov och mål. Personlig kontakt är viktig för oss så att vi kan lyssna på dina önskemål; på så sätt kan vi utforma ett system speciellt för din gård som ger maximalt värde samtidigt som dina byggnader ser bra ut.

Behöver du hjälp? Vi installerar nyckelfärdiga solcellssystem av hög kvalitet!

Tryggt och säkert val när du ska installera solcellspaket i Jönköping, Linköping och Norrköping. Vi hjälper dig med allt från råd, fri konsultation till färdig solcelllsanläggning. Tveka inte kontakta oss redan idag!

Behöver du hjälp med installation?

Vi installerar solcellspaket och system anpassade efter ditt behov med solcellsbatterier och laddningsrobot. Vi kan tillhandahålla en helhetslösning för energilösningar du behöver!

Så fungerar skattereduktion för grön teknik

Regeringen erbjuder ett skatteavdrag för dem som installerar grön teknik, i likhet med RUT- och ROT-avdragen. Detta särskilda avdrag kan endast användas för solpaneler och tillhörande material. Det maximala beloppet per person är 50 000 kronor per år. Här på Solceller Jönköping tar vi dock hand om kostnaden för din räkning så att du inte behöver betala något ur egen ficka, det räcker med att fakturera oss.

Grön teknik – Solcellsstöd

R

Vid installation av nätanslutet solcellssystem kan kostnaden reduceras med 15% för arbete och material.

R

Vid installation av egenproducerad energi (batteri) kan kostnaden reduceras med 50% för arbete och material.

R

Vid installation av en laddningspunk för elbilar kan kostnaden reduceras med 50% för arbete och material.

Vi erbjuder ALLTID ett prisförslag på solceller.

På Solceller Jönköping erbjuder vi ett omfattande utbud av solceller och solpaneler för hus, bostadsrätter, företag, gårdar och solparker. Vi har även batterier och laddningsstationer för en komplett grön energilösning. Så oavsett om du ska installera solpaneler eller laddningsstationer – vi har allting på plats!

Hur det fungerar

1. Fyll i formuläret

Skapa en gratis prisförfrågan här genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig.

h

2. Kostnadsfri konsultation

Du blir sedan kontaktad av oss inom 24h för en kostnadsfri konsultation.

}

3. Du får en offert

Vi tar fram ett offertförslag efter dina önskemål. Ansökan är kostnadsfri.

F.A.Q. Frågor & svar

Hur mycket kostar det att installera solceller?

Solceller är ett effektivt sätt att minska ditt beroende av energi från elnätet, och det kan också spara pengar på dina elräkningar. Men hur mycket kostar de att installera? Svaret beror bland annat på storleken på ditt hem och hur mycket solljus det får.

Generellt sett kan du räkna med att betala mellan 100 000 och 200 000 SEK för ett nyckelfärdigt solcellssystem.

Även om den initiala investeringen för solceller är hög, ska du komma ihåg att de vanligtvis betalar sig själva inom fyra till åtta år. Det innebär att du kommer att kunna börja se besparingar på dina elräkningar snart efter installationen. Så om du är intresserad av att vara miljövänlig och spara pengar är solpaneler ett utmärkt alternativ att överväga

Nackdelar med solceller?

En nackdel med solpaneler är att de kräver mycket utrymme. Om du har begränsat utrymme på tak eller mark kanske du inte kan placera tillräckligt många paneler för att driva hela huset eller kontoret. Det är viktigt att byggnadens tak inte ligger i skugga och att det är riktat åt rätt håll, till exempel söderut. Ett annat problem är att om löv hamnar på panelerna kan det hindra solljuset från att nå panelen och minska dess effektivitet. Att installera dem på tak innebär ett extra hinder, eftersom någon måste ta bort löven fysiskt hela tiden.

Vad kostar det att installera solceller i Jönköping?

Installationen i Jönköping beräknas uppgå till mellan 17 000 och 185 300 kronor och finansieras med bidrag. Solceller kostar ca 10500-16500 SEK för en installerad kW el. Kvaliteten på installationen av solpaneler på tak och hårdvaran kommer att bestämma kostnaden för solpanelerna i Jönköping.

Kontakta oss

Våra öppentider

07:00 – 17:00 Vardagar

Vårt kontor