Om oss 

Lokal solcellsinstalltör i Jönköping

Hållbara energilösningar med energilagring

Gratis offert
solceller solpark Jönköping

Grönt, rent och smart investering

Vi erbjuder den modernaste tekniken av solceller, och solcellspaneler för villa, solcellspaneler för företag, solceller lantbruk och mera.Vi erbjuder en lönsam , hållbar och långsiktig investering.

Om företagets historia och grundvärderingar.

Din lokala solcellsleverantör

Vi är en verksamhet som arbetar med elkraft i lokal närvaro. Vi arbetar aktivt för att säkerställa bästa kvalitet de solcellspaneler som erbjuds och monteras vilket i sin tur skapar förtroende och långa relationer. Detta gör att vi jobbar med utvalda leverantörer och installatörer, som är kända på marknaden, som vi har god erfarenhet av och som uppfyller de krav och regler som gäller på marknaden.

Lång erfarenhet

Kundgaranti

Behörig personal

Kvalitativt utbud

Proffs på solceller

Försäkring

OFFERT I 3 ENKLA STEG

Hur det fungerar

1. Fyll i formuläret

Skapa en gratis prisförfrågan här genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig.

h

2. Kostnadsfri konsultation

Du blir sedan kontaktad av oss inom 24h för en kostnadsfri konsultation.

}

3. Du får en offert

Vi tar fram ett offertförslag efter dina önskemål. Ansökan är kostnadsfri.

LÄS OM SOLCELLER

F.A.Q. Frågor & svar

Varför solceller?

Solceller är förnybara, vilket innebär att de kan användas om och om igen. Solceller är också rena, eftersom de inte ger upphov till några föroreningar eller utsläpp. Det kanske viktigaste är att solceller är gratis! Solen är en naturlig energikälla som ständigt förnyar sig själv.

Vem kan nyttja grönt avdrag?

Det göra solcellsbidraget kan både nyttjas av privatpersoner och företag, dock är det grundat på olika vilkor och prefereser. Läs mer om skattereduktionen för grön teknik.

Fungerar solceller året runt?

Solcellsenergi genererar som mest under sommarperioden. Hur fungerar solpanelerna då under resterande tiden av åtet? De är skapade för nordiska klimat vilket innebär att de producerar energi non-stop. Dock produceras inte el på samma nivå som när solen står som höst och skiner hela dagarna.

Finns det någon nackdel med solceller?

En utmaning är att solcellspaneler kräver mycket utrymme.Om du inte har det utrymmet som behövs på varken ditt tak eller mark så blir det svårt att installera detta. Det krävs en installation av tillräckligt många solceller för att kunna driva ditt hem eller verksamhet. En annan nackdel är att det kan kosta en del att installera detta. Dock kräver våra solceller ytterst lite underhållning och håller i flera år. Det räknas därför som en långsiktig investering.