SOLCELLER BORÅS INSTALLERA SOLPANELER

Vi är din personliga och kompletta solcellsinstallatör inom lokal räckvidd i Jönköping, Linköping & Borås.

solar-energy-biosphere

Gratis prisförslag

Fyll i formuläret nedan, dina kontaktuppgifter och meddelande.

solar-energy hus

Fri konsultation

Vi kontaktar dig inom 12 timmar för gratis konsultation.

solceller energi

20% Grön teknik 2023

Ansök om det gröna avdraget vid installation av solceller.

VI INSTALLERAR MED EXPERTIS

Solcellsanläggningar av högsta kvalitet för Borås

Solceller Villa

Genom att installera solceller kan du fånga solens strålar & omvandla dem till el, vilket minskar din klimatpåverkan & elräkning.

solceller energi

Solceller företag

Minska företagets elkostnader och miljöpåverkan med solceller – investeringen som betalar sig själv. För en grönare värld, för nästa generation.

solceller energi

Solceller brf

Få en gemensam och hållbar lösning för din BRF med solceller – sänk elkostnaderna och bidra till miljön. Kontakta oss i dag för en offert.

solceller energi

Solceller Lantbruk

Få en pålitlig och kostnadseffektiv energilösning för ditt lantbruk med solceller – spara pengar och bidra till miljön.

solceller energi

Solceller Solpark

Få en skalbar och hållbar energilösning med solcellspark – sänk elkostnader och bidra till en renare framtid. Vi hjälper dig från kontakt till färdigt projekt.

solceller energi

Solcellsbatterier

Få en pålitlig och oberoende energikälla med solcellsbatterier – spara pengar och ha tillgång till el även vid strömavbrott. Nyttja Gröna bidraget på 50%

solceller energi

Konsultation

Vi ger skräddarsydd rådgivning om bästa solcellsinstallationen utifrån kundens behov och förutsättningar. Vi är experter på solcellsinstallationer.

solceller energi

Kundsupport

Vi ger snabb, vänlig och professionell hjälp till kundernas tekniska frågor och problem. Vi erbjuder endast kvalitetspaneler.

solceller energi

RING OSS OM DU HAR FRÅGOR!

solceller tekniker

VI HJÄLPER DIG

Installera prisvärt solcellspaket.

SOLCELLSINSTALLATION

En lönsam och prisvärd investering för framtiden

Med våra kompletta och nyckelfärdiga solcellslösningar blir det enkelt att investera i solenergi. Vi hjälper dig genom varje steg i ditt projekt, från första planeringen och byggnadstillstånden till solcellsinstallation. Ta del av våra lysande priser och solcellspaket redan idag!

SMART & HÅLLBAR SOLEL

INSTALLERA SOLCELLER

Våra tjänster

Läs mer om våra tjänster i Borås, Linköping och Norrköping.

20% PÅ SOLCELLSPAKET

GRÖN TEKNIK 2023

Läs mer här

Ansök om det gröna avdraget vid installation av solcell.

KVALITETSGRANSKA

TRYGG LEVERANTÖR

Kvalitetsgranskas

Vi är stolta över vårt marknadsledande varumärke inom solceller.

Varför välja oss?

Har du koll på din energiförbrukning?

Vi hjälper dig med rubbet!

SOLCELLER BORÅS

Gratis prisförslag på solcellsinstallation

Få ett prisförslag på vad ett nyckelfärdigt solcellspaket kostar dig! Kostnadsberäkningen utgår från storlek på solcellsanläggning samt andra preferenser för installation. Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer vi med ett kostnadsförslag inom 24 timmar!

Kostnadsfri offert inom 24 timmar

Kom igång snabbt och enkelt!

Vi skapar skräddarsydda lösningar för dina behov och budget. Få ett tydligt prisförslag och all nödvändig information inom 24 timmar genom att fylla i formuläret nedan. Kom igång snabbt och enkelt idag!

(Förfrågan är ej bindande).

Konsultation
Prisförslag

Kontakta oss

Här kan du ta kontakt med en av våra experter som hjälper dig välja rätt solcellsinstallation.

z

Skicka ett meddelande

8 + 15 =

Jag vill bli kontaktad

Jag godkänner integritetspolicyn.

Gratis rådgivning

Personlig service

Trygg försäkring

Gratis rådgivning

Personlig service

Trygg försäkring

Solpaneler med solcellsbatteri

Säker och trygg installation

Orolig inför inflationen och de ökade elpriserna? Investera i solpaneler och bli din egen elproducent redan idag!

solpaneler montering

SOLCELLER VILLA OCH LANDET 

Solcell tak – långsiktig och hållbar investering.

Genom att installera solceller på taket kan husägare generera sin egen el och minska sitt beroende av fossila bränslen. Solceller en smart investering för villor som kan ge många fördelar, inklusive besparingar på energikostnader, minskad miljöpåverkan och ökat fastighetsvärde. Genom att använda solceller kan husägare ta kontroll över sin energiförsörjning och bidra till en mer hållbar framtid.

SOLENERGI FÖRETAG

Investera i solcellsanläggning för ditt företag. 

Vi är experter på installation av solcellspaneler och vill hjälpa företag att implementera solcellssystem som passar deras behov. Vi arbetar med att skapa anpassade lösningar för företag som är utformade för att maximera lönsamheten och hållbarheten för deras solcellssystem. Priserna på våra solcellspaket varierar beroende på storlek, men ju fler solpaneler som installeras, desto billigare blir det per kWh.

SOLCELLER BRF BORÅS

Satsa på solenergi och installera solceller på bostadsrättsförening.

Solel är en miljövänlig och hållbar energikälla som bostadsrättsföreningar bör överväga att producera själva. Det är viktigt att vi är medvetna om alla fördelar med solel och varför det är en smart idé att producera egen solenergi. Miljöfrågor har blivit alltmer aktuella för bostadsrättsföreningar runt om i Sverige, och intresset för att installera solpaneler har ökat markant. Genom att producera sin egen solel kan bostadsrättsföreningar ta ansvar för sin miljöpåverkan samtidigt som de kan spara pengar på energikostnader på lång sikt.

SOLCELLER LANTBRUK

Installera solceller jordbruksfastighet.

Vi har hjälpt många jordbrukare att minska sina elkostnader genom att investera i hållbar och miljövänlig energi genom våra solcellslösningar. Vi arbetar nära med våra kunder för att avgöra vilket solcellspaket som passar bäst för deras unika behov och mål. Vi föredrar att ha personlig kontakt med våra kunder för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Vi installerar solcellssystemet på ett sätt som är både effektivt och estetiskt tilltalande för gården och dess byggnader. Vi är stolta över att kunna erbjuda solcellslösningar som inte bara ger ekonomiska fördelar utan också gynnar miljön.

INSTALLERA SOLCELLSPARK

Perfekt möjlighet för större markyta.

Solparker är större installationer av solpaneler som placeras på marken där det finns utrymme tillgängligt. De innehåller en betydligt större mängd solceller och kan därför generera solenergi snabbare än mindre installationer. Större företag och statliga verksamheter har blivit allt mer intresserade av att installera solparker. Vi erbjuder hjälp med installation och underhåll av solparker. Vi kan erbjuda kompletta solcellsparker som ger högsta möjliga effektivitet och pålitlighet.

solceller tekniker

Din lokala solcellsleverantör

Prisvärda kvalitetspaneler

Behöver du hjälp med solcellsinstallation?

Vi förstår att investeringen i solceller kan vara ett stort beslut och vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder professionell och personlig rådgivning och vi finns alltid till hands för att besvara eventuella frågor eller bekymmer. Låt oss hjälpa dig att välja rätt solcellspaket för dina behov och se till att du får en perfekt installation!

Installera solceller Jönköping

Nytt skatteavdrag solceller 2023:

Med solcellsbidraget får du 20% rabatt på installation av ett komplett solcellspaket. Avdraget är därför applicerbart på arbete och materialkostnad vid installation av solcellsanläggning. Vid andra tillägg som solcellsbatteri och installation av laddbox är solcellsbidraget på 50%. Läs mer på Skatteverkets hemsida om avdrag:

Skatteverket: Grön Teknik för privatpersoner. 
Skatteverket: Grön Teknik för företagare. 

Solcellsföretag Jönköping

Total lösning inom solkraft | Din solcellsinstallatör.

Solceller Jönköping är ett alltmer populärt sätt att generera förnybar energi, och vi erbjuder en komplett lösning för implementering av solceller. Vi börjar med en platsanalys för att bestämma den bästa platsen för solcellerna, med hänsyn till mängden tillgängligt solljus och markens utformning. Vi utarbetar sedan en plan för solcellsanläggningen med hänsyn till faktorer som storlek, orientering och avstånd. När planen är godkänd går vi vidare till installationen, där vi ansluter solcellerna till elnätet och ser till att de genererar ström på ett effektivt sätt.

Ta elproduktionen till nästa nivå!

Vill du kunna lagra egen el och sälja överskottet till grannar eller elbolag? Då rekommenderar vi att du installerar ett batteri till solcellerna. Eller vill du kanske kunna ladda din elbil smidigt i hemmet? Då hjälper vi till med installation av laddbox!

Viktigt att känna till vid installation.

R

Vid installation av nätanslutet solcellssystem kan kostnaden reduceras med 20% för arbete och material.

R

Vid installation av egenproducerad energi (batteri) kan kostnaden reduceras med 50% för arbete och material.

R

Vid installation av en laddningspunk för elbilar kan kostnaden reduceras med 50% för arbete och material.

Krävs bygglov solceller Borås?

Att installera solceller är ett utmärkt sätt att skapa ren energi och samtidigt som du minskar på din elräkning. Innan installation av solceller är det viktigt att söka om bygglov. Vi hjälper självklart till med denna del! Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig med hela processen vid installation av solceller.

Nio omfattande steg – från offert till installaton.

  • Skicka in offertförfrågan.
  • Personlig kontakt för genomgång av anläggning.
  • Offert- och lösningsförslag från oss.
  • Undersökning av bygglov.
  • Godkänn offert & ansök om solcellsbidrag
  • Montering av solcellsanläggning.
  • Vi kontaktar elnätsbolag vid ev. byte av elmätare.
  • Slutbesiktning – du är med och utser en besiktningsman.
  • Klart – Njut av din nya solcellsanläggning!

 

photovoltaic

OFFERT I 3 ENKLA STEG

Hur det fungerar

1. Fyll i formuläret

Skapa en gratis prisförfrågan här genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig.

h

2. Kostnadsfri konsultation

Du blir sedan kontaktad av oss inom 24h för en kostnadsfri konsultation.

}

3. Du får en offert

Vi tar fram ett offertförslag efter dina önskemål. Ansökan är kostnadsfri.

LÄS OM SOLCELLER

F.A.Q. Frågor & svar

Kräver solceller underhållning?

Solceller och solpaneler är ett alltmer populärt sätt att generera elektricitet, men kräver de underhåll? Solceller bygger på ett fenomen som kallas solcellseffekt för att omvandla solljus till elektricitet. Denna process är helt passiv, vilket innebär att när solcellen väl är installerad krävs inget ytterligare arbete. Sammanfattningsvis kräver solceller inget underhåll, men solpaneler kan behöva lite uppmärksamhet då och då. Gå till startsidan här ->  Solceller Jönköping 

Varför är solceller miljövänligt?

Solelektricitet genereras med hjälp av solceller som omvandlar solljus till elektrisk energi. Solceller är miljövänliga av flera skäl. För det första producerar de inga växthusgaser eller andra utsläpp som bidrar till klimatförändringarna. För det andra är de beroende av en riklig och förnybar resurs – solljus – som aldrig kommer att ta slut. För det tredje har solceller ett mycket litet miljöavtryck. De kan installeras på hustak eller på öppna ytor, och de kräver inte att man bygger vägar eller kraftledningar. Slutligen kan solcellerna återvinnas när de är uttjänta. Därför är solceller en ren, hållbar och miljövänlig källa till elektricitet.

Går det att kombinera solceller och en laddbox?

Solceller är anordningar som omvandlar solljus till elektricitet. De är tillverkade av halvledarmaterial, t.ex. kisel, och de används ofta i solpaneler. Solpaneler används ofta för att driva hem och företag, men de kan också användas för att ladda batterier.

Är det lönsamt att låna till solceller?

Med tanke på att solenergitekniken blir alltmer populär kan det låta som ett bra sätt att spara på kostnaderna att låna solceller. Det finns dock mycket mer att ta hänsyn till innan man förbinder sig till ett sådant arrangemang. Inte bara kan kostnaden för solceller som lånas uppväga kostnaden för att köpa nya solceller direkt, utan problem med underhåll eller reparationer kan göra att du fastnar i ett långfristigt lån som du inte kan komma ifrån. När det gäller solceller är det i slutändan ibland bäst att bita i det sura
äpplet och köpa det – eftersom solcellsanvändning bör handla om att generera långsiktiga fördelar snarare än kortsiktiga besparingar!

Är det lönsamt att investera i solceller?

Vi rekommenderar att du begär ut en offert så fort flytten är planerad och den nya adressen är bestämd. Vi återkommer sedan med ett kostnadsförslag och kan reda då börja planera och förbereda oss för flytten.

Fördelar med solenergi?

Solen är en riklig, pålitlig och förnybar energikälla, och solceller är den teknik som revolutionerar vårt sätt att använda solenergi. Med hjälp av solceller kan solenergi användas för att driva hem, företag och offentlig infrastruktur. Det är fantastiskt hur denna enkla teknik kan ge så många fördelar!