investera nu och spara pengar på elkostnaderna

Säkra en hållbar
framtid för nästa generation
med solceller!

Solceller är en långsiktig investering som ger tillbaka på så många sätt – både ekonomiskt och miljömässigt. Dessutom är solceller en hållbar och långsiktig investering som kommer att gynna både dig och våra kommande generationer.
Varför vänta? Satsa på solceller idag och se resultaten redan imorgon!

Att investera i solceller är ett smart val för både plånboken och miljön.

Solceller – En långsiktig investering med stora besparingar

En villa med en årsförbrukning spara man ca 15 -20 000 kWh

Minska din elkostnad med cirka 15 000 kronor per år vid 10 kW installerad effekt

Eller en halv miljon kr under solpanelernas livslängd som beräknas till minst 30 år

Solceller är en smart investering för dem som vill sänka sina energiutgifter på lång sikt. Genom att producera egen el med solceller kan du få tillbaka en stor del av dina energiutgifter.

En genomsnittlig solcellsinstallation i Sverige kan spara upp till 50% på dina elräkningar varje år. Dessutom är solceller en långsiktig investering med en livslängd på upp till 30 år, så du kan fortsätta att se besparingar under många år. Så om du är ute efter en hållbar och lönsam investering, tveka inte att överväga solceller som din energilösning.

Här är fyra av de mest populära:

Det finns många områden inom solceller som är toppsäljande på marknaden!

Dessa är bara några av de mest populära områdena där solceller är toppsäljande. Marknaden för solceller är ständigt växande och det finns många andra områden där solceller är efterfrågade.

Lantbruk:

Det är ett viktigt alternativ för lantbrukare som vill säkra sin energitillgång och bidra till en mer hållbar framtid för dig och dina barn.

Kommersiella fastigheter:

Det är ett attraktivt alternativ för kommersiella fastigheter, som vill förbättra sin energi-effektivitet och minskar sina kostnader.

Industriområdet:

Solceller är ett effektivt sätt för industrier att reducera sina energiutgifter och förbättra sin energi-effektivitet. Något som hela industrivärlden gör nu.

Bostadsområdet:

Solceller är ett populärt alternativ för bostäder och bostadsrättsföreningar, som vill sänka sina elräkningar och bidra till en mer hållbar framtid.

Vid att använda solenergi minskar vi också vårt beroende av utländska energikällor och främjar självständighet och säkerhet på energiområdet. Tillsammans blir vi starka – Läs mer om oss här →

Vilka fördelar finns det med solceller?

Solceller har många fördelar, här är sex av de mest uppenbara!

Solceller är en av de mest använda och hållbara energilösningarna på marknaden idag, med många fördelar som kan vara värda att överväga. Genom att investera i solceller får du tillgång till en förnybar energikälla som bidrar till en mer hållbar framtid. Solceller är också effektiva i att minska dina energiutgifter genom att producera egen el, samtidigt som de är lätta att underhålla och har en lång livslängd. De är säkra och pålitliga, och har ingen negativ påverkan på omgivningen eller hälsan.

Även om de innebär en investering på kort sikt, kan solceller över tid bidra till lägre elräkningar och en högre marknadsvärde på ditt hem. Samtidigt visar du att du tar ansvar för vår planet och bidrar till en mer hållbar framtid. Att installera solceller är alltså ett avgörande beslut, som kan ha många positiva konsekvener för både dig själv och för vår planet.

”Investera i din framtid och få tillbaka på ditt elkonto, med solceller som en pålitlig och hållbar energilösning.”

David Björklund

VD, Elkraft AB

Lång livslängd:

Solceller har en mycket lång livslängd och kräver minimalt underhåll.

Säker och pålitlig:

Solceller är säkra och pålitliga och har ingen negativ påverkan på omgivningen eller hälsan.

Energieffektiv:

Solceller har en hög produktion av el under optimala förhållanden, vilket innebär att du kan få en stor del av dina energiutgifter tillbaka.

Miljövänlig:

Solceller är en 100% förnybar energikälla och hjälper till att minska utsläppen av skadliga koldioxid.

Hög produktion:

Solceller hjälper till att sänka energiutgifterna genom att producera egna el.

Långsiktig investering

Solceller är en långsiktig investering som ger tillbaka på så många sätt, inklusive lägre elräkningar och en högre marknadsvärde på ditt hem.

Ge hopp för en framtid och en grönare värld för våra barn!

Vårt mål är: Tillsammans kan vi förändra världen och skapa hållbar  energilösningar för framtiden.

Om du är redo att investera i solceller, kan du besöka företaget. Där kan du få kostnadsfri offerter av din lokala leverantör. Du behöver bara fylla i formuläret, som är helt gratis och utan förpliktelser. 

Börja tänka på miljön redan idag!

Vi tänker på framtiden!

Anpassade solceller som passar ditt hem!

Snabbt prisförslag inom 24 timmar

12 + 10 =

En energikälla som fungerar även under molniga dagar.

Solpaneler är en lösning för en hållbar och pålitlig energiproduktion. De producerar elektricitet från solenergi och kan även generera energi under molniga dagar. En växelriktare omvandlar energin till 230V växelström som sedan kan användas i hushållet. Om du producerar mer elektricitet än du använder, kan den exporteras tillbaka till nätet för användning vid behov. Investera i solpaneler för en framtid med hållbar och pålitlig energi.

Solenergi – En lösning för självständig energi.

Solpaneler är en kostnadseffektiv lösning för att generera din egen elektricitet. De ger dig frihet från de stigande elpriserna och möjligheten att producera energi från solen. Många hus i Sverige har tak med tillräcklig yta för solpaneler som täcker deras energibehov under sommarmånaderna. Även om produktionen av solenergi minskar under vintermånaderna, kan överskottsel från sommaren säljas tillbaka till elnätet. Investera i solpaneler för en hållbar, säker och fri framtid.

Solceller – Öka värdet på ditt hus

Genom solcellsinstallation kan du förbättra värdet på din bostad samtidigt som du producerar egen elektricitet. Solenergi är en efterfrågad funktion i hus och kan öka värdet på din villa. En energicertificering, som du kan få genom att använda solpaneler, visar att din bostad är energieffektiv och attraktiv för potentiella köpare. Investera i solpaneler för en bättre framtid med både högre värde på din bostad och en grönare livsstil.

Nyttja gröna bidraget

Solceller på ditt hus är en smart investering som ökar fastighetens värde och minskar driftskostnaderna. Detta gör ditt hem mer attraktivt för potentiella köpare om du väljer att sälja i framtiden. Utöver detta kan du minska dina energikostnader genom att producera din egen el. Att investera i solceller är inte bara ett smart val för framtiden, utan också ekonomiskt fördelaktigt, även om ökningen i fastighetsvärde kan variera beroende på platsen.

20% avdrag på solceller eller 50% på energilagring.

Du kan nu dra av 20% av kostnaderna för solcellssystem och 50% för lagring av solenergi med solcellsbatterier med det nya gröna teknik-avdraget. Du kan dra av avgiften direkt från fakturan. Kontakta oss för att diskutera dina omständigheter och få en prisuppgift.

Sälj solel direkt till ert elbolag.

Ja, du kan sälja din överskottsel till ett elbolag om du har en solcellsanläggning som producerar mer el än du förbrukar. Du får ersättning för varje kWh som matas in i nätet och sedan säljs till andra konsumenter i nätet av det företag som du väljer att sälja din el till.

Missa inte! Gratis hembesök och gratis konsultation.

Behöver du hjälp med ditt solcellsprojekt?

Innan vi lämnar en offert så kommer vi ut till er och kikar innan. Vill du ha en uppskattning bara ring oss direkt!

Tillsammans kommer vi lyckas!

Gå med förändningen redan idag

Så ta steget och ge hopp för en framtid där våra barn kan växa upp på en grönare och mer hållbar jord. Bli en del av lösningen och investera i solenergi idag!

Få kostnadsfritt prisförslag

Få ett uppskattat pris för ditt solcellsprojekt! Vi hjälper dig från början till färdig installation. Kontakta oss direkt!

Behöver du hjälp eller konsultation

Det är inte alltid lätt att veta allt om solceller och dess regler! Ring oss så svarar vi på alla frågor!

Genom att producera din egen el kan du spara pengar på din elkostnad och samtidigt minska din klimatpåverkan. Läs mer här